Ingen aktuelle nyheder
Ingen aktuelle nyheder
 • Dan Ingemann Jensen den 29-09-2016
  Kære forældre

  Sammen med de øvrige 21 katolske skoler har Sct. Ibs Skole samlet ind til forældreløse børn i Zimbabwe. Indsamlingen afsluttes ved udgangen af september. Siden oktober 2014 har skolerne samlet 303.000 kr. ind, og målet om at samle 300.000 kroner ind er nået. Det er dejligt at Caritas har kunne hjælpe 400 forældreløse og hiv-smittede børn og unge til en bedre fremtid. Jeg vil gerne   rette en stor tak til alle elever, lærere og forældre for opbakningen.

  Nyt projekt om skolebørn i Myanmar
  Foreningen af katolske skoler og Caritas har aftalt at fortsætte de katolske skolers indsamling med endnu et projekt. Målet er at samle 300.000 kroner ind til skolebørn i Myanmar. Pengene vil gå til at give 2000 skolebørn i Myanmar skolematerialer såsom skolebøger, skoletasker og skriveredskaber.
  Børnene vil de næste to år desuden få ét nærende måltid mad om dagen tilberedt af grøntsager, som de selv skal være med til at dyrke. Det giver dem viden om landbrug, som de kan bruge senere i livet.
  Emneugen
  I emneugen vil mellemtrinet arbejde med Myanmar, og klasserne har forskellige aktiviteter og boder, der helt sikkert vil give penge til indsamlingen.
  Skolernes motionsløb
  I forbindelse med skolens motionsløb fredag før efterårsferien vil der blive mulighed for at skolens elever kan tegne en ”løbsaktie” hvor pengene går til Myanmar.
  Jeres børn kan få en ”løbsaktie”  to, eller flere hos klasselæreren.
  Hvis eleven tegner en ”løbsaktie” med mor, farmor eller begge, så binder vedkommende sig for kr. 5.00,- pr. km, altså max. 50 kr. pr. ”løbsaktie”. I ugen efter efterårsferien kan eleverne aflevere deres ”løbsaktier” og aflevere penge til klasselæreren – eller I kan overføre pengene via mobilepay.

  Nødbremsen
  Fredag den 4. november gennemfører vi ”Aktion Nødbremsen”.
  Aktion Nødbremsen er en aftenfest for voksne med spisning og masser af musik. Orkestrene spiller uden vederlag og hele overskuddet går til Myanmar. Billetterne koster kr. 175,- og kan købes på skolens kontor.

  MVH Dan Ingemann Jensen
   
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen