Ingen aktuelle nyheder
  • Peter Terney den 18-01-2017
    Kære elever og forældre

Se den vedhæftede indbydelse til årets tegnefestival!

Mvh. Peter Terney
  • Peter Terney den 09-11-2016
    Kære elever og forældre

Ministeriet for børn, undervisning og ligestilling har udgivet en ny formelsamling til faget matematik for 7.-10. klasse. Formelsamlingen er opdateret i forhold til de gældende mål for faget.

Indtil videre er den kun udgivet i en digital version, som jeg her har vedhæftet. Gem den på jeres computer, tablet eller telefon, så I altid har den ved hånden. Desuden lægger jeg den i mappen 'Prøver' i klassearkiverne her på intra.

Ønsker man den i papirform, skal man selv printe den derhjemme.

God fornøjelse!

Mvh.
    Afdelingsleder
    Peter Terney

• Peter Terney den 02-11-2016
    Kære elever og forældre i 8. klasse

Husk at der er almindelig undervisning på skolen jvf. jeres skemaer på fredag efter jeres konfirmationsforberedelse (8-12). Dette gælder også fremtidige tirsdage/fredage, hvor konfirmationsundervisningen ligger fra 8-12.

De dage, hvor konfirmationsforberedelsen kører fra 8-14, er der kun efterfølgende undervisning i eventuelle valgfag og frivillig musik.

Mvh.
    Afdelingsleder
    Peter Terney
  • 04-03-2017